Dokumentumok

Szabályzatok

Az Entz Ferenc Könyvtár és Levéltár működését szabályozó dokumentumok:

 

Jelentések

Az Entz Ferenc Könyvtár és Levéltár adott éves beszámolói:

Stratégiai tervek

 

Jogi nyilatkozat

Az Entz Ferenc Könyvtár és Levéltár számára fontos cél a honlap látogatói által rendelkezésre bocsátott személyes adatok védelme. Ezért elkötelezi magát arra, hogy a látogatók személyes adatait a vonatkozó jogszabályoknak teljes körűen eleget téve kezelje, s így segítse a látogatók biztonságos internet használatát.

A Látogató a Honlapot ingyenesen és anélkül látogathatja, hogy önmagáról bármilyen személyes adatot megad. A weboldal teljes tartalma (az adatbázisok tartalma, cikkek, fotók és a képi megjelenítés teljes eszköztára) a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvényben foglaltak szerinti védelem alatt áll. Arra törekszünk, hogy a Honlapot folyamatosan, lehetőségeink szerinti legmagasabb színvonalon tartsuk. Az esetleges technikai fennakadásokból eredő károkért felelősséget nem vállalunk. Mindennemű változás jogát fenntartjuk, ide értve az esetleges szünetelést és megszűntetést is.

A Látogatók által megadott személyes adatokat bizalmasan kezeljük, harmadik félnek azokat, a jogszabályokban előírt esetektől eltekintve, hozzájárulásuk nélkül nem adjuk tovább. Az általunk rögzített személyes adatokból statisztikai jellegű összegzéseket készíthetünk, amelyek azonban nem alkalmasak az egyedi adatokkal való összekapcsolásra.

A Honlap szolgáltatásai számos olyan linket (kapcsolódási pontot) tartalmaznak, amelyek az internet egyes pontjaira, pl. más weboldalakra vezetnek. E weboldalak tartalmáért és szolgáltatóik adatkezelési gyakorlatáért nem vállalunk felelősséget. Lehetőségeink szerint mindent elkövetünk azért, hogy az általunk szolgáltatott adatok pontosak legyenek, de az esetleges pontatlan adatközlésekből eredő kárért való felelősségét kifejezetten kizárja. Úgyszintén kizárjuk a felelősséget azokért az adatokért, hirdetésekért, közleményekért, amelyeket az általa működtetett weboldal lehetőségeinek kihasználásával a Látogatók közvetlenül helyeznek el a weboldalon.

Reklámok